Κλείσιμο

«Γονείς και παιδιά παίζει» στα εκπαιδευτήρια Γείτονα

Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ προσκαλούν την Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 , ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, γονείς και παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες από όλη την Αττική να παρευρεθούν στην Εκδήλωση «Γονείς και Παιδία παίζει» που γίνει στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, στη Βάρη Αττικής.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναβιώσουν παιχνίδια που παίζονταν άλλοτε στις γειτονιές της Αθήνας και στις πλατείες των χωριών. Να ζωγραφίσουν, να κατασκευάσουν, να παρακολουθήσουν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Να επισκεφθούν Εκθέσεις (Εκθέσεις Ζωγραφικής,Γλυπτικής, Ρομποτικής και Φυσικών Επιστημών) να πάρουν μέρος στον μεγάλο Διαγωνισμό της Microsoft δημιουργώντας το δικό τους παιχνίδι δράσης. Να πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων με χορηγό την INTERSPORT. Να ενημερωθούν από το εκπροσώπους του Μαιευτηρίου Ρέα για ιατρικά – γυναικολογικά θέματα και από εκπροσώπους του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Μελανώματος Μελάμπους, για τη σωστή προφύλαξη από τον ήλιο.

Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν απ’ όλες τις δραστηριότητες θα προσφερθούν στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η Εκδήλωση θα διαρκέσει 9.00 π.μ. – 16.00 πμ
Η είσοδος είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης θα βρείτε στο www.geitonas.edu.gr
Πηγή: skai.gr