PARKing

Η Ελληνίδα χορογράφος Λία Τσολάκη, μετά από μια μακρόχρονη πορεία στο εξωτερικό, επιστρέφει στην Ελλάδα χορογραφώντας την παράσταση «PARKing», ένα έργο το οποίο διερευνά τον κώδικα επικοινωνίας των ανθρώπων, αποτυπώνοντας κινησιολογικά την πορεία της ζωής τους από τη μία εποχή του χρόνου στην άλλη. Η παράσταση ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2012.

Πρόκειται για ένα αυτοσχέδιο πάρκο κατά τη διάρκεια των 4 εποχών του χρόνου. Οι άνθρωποι, που ζουν εκεί, έχουν σχηματίσει το δικό τους κόσμο, μια δική τους μικρή κοινωνία και περνούν από τη μία εποχή του χρόνου στην άλλη, διαγράφοντας μια αέναη κυκλική πορεία.

Οι άνθρωποι διασταυρώνονται στις προσωπικές τους διαδρομές, κάνουν έναν «αγώνα δρόμου» είτε μόνοι τους - με τον εαυτό τους, είτε με τους άλλους -ανταγωνιστές ή συναγωνιστές στο πάρκο, σαν σε ένα διαφορετικό πεδίο μάχης, σαν μία μικρογραφία της ζωής.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Λία Τσολάκη
Σκηνικό – Κοστούμια: Εύα Νάθενα
Φωτισμοί: Λίνος Μειτάνης.
Μουσική: Χρύσανθος Χριστοδούλου
Συνεργάτης Σκηνοθέτης: Άκης Γουρζουλίδης
Βοηθός Σκηνογράφου – Ενδυματολόγου: Ευαγγελία Κατέχη

Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά)

Ιωάννα Αποστόλου, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Ξένια Θεμελή, Χρήστος Καπενής, Τίνα Κωνσταντινίδου, Αλεξία Μπεζίκη, Αλέξης Τσιάμογλου

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

PARKing
Τετάρτη 22 έως Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012, στις 21:00
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος

(Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση 



Πηγή: Γράφει η Άννα Μπουσδούκου