Το «Τροχόσπιτο» αράζει στην πλατεία Κοτζιά

Η "Εθνική" ομάδα των νέων ηθοποιών της χώρας δίνει δωρεάν παράσταση στην Πλατεία Κοτζιά και ο ΣΚΑΪ θα είναι εκεί με την εκπομπή Στιγμιότυπα (18.00-20.00)

Το Εθνικό Θέατρο με το Ελληνικό Φεστιβάλ και με όχημα «Το Τροχόσπιτο» πηγαίνουν στην Πλατεία Κοτζιά απόψε στις 20:30, σε μία βραδιά που συντονίζει και παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, γεμάτη μουσικές και τραγούδια με αγαπημένους ηθοποιούς Συμμετέχουν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Γιώργος Γλάστρας, Εφη Θεοδώρου, Μίνως Θεοχάρης, Ελένη Κοκκίδου, Νάντια Κοντογεώργη, Χρήστος Λούλης, Χριστίνα Μαξούρη, Μιχάλης Μητρούσης, Δημήτρης Μοθωναίος, Μαρία Ναυπλιώτου, Κλειώ - Δανάη Οθωναίου, Ιωάννα Παππά, Νίκος Πλάτανος, Βικτωρία Ταγκούλη, Θεοδώρα Τζήμου, Παναγιώτης Τσεβάς, Μάρθα Φριντζήλα.

Νωρίτερα στις 18.00 στη δοκιμαζόμενη από τη χρήση ναρκωτικών οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια, θα παρουσιαστεί η Αντιγόνη του Σοφοκλή με ελεύθερη είσοδο. Η παράσταση εντάσσεται στις εκδηλώσεις «7 μέρες ζωής στην Τοσίτσα 1-7 Οκτώβρη».

Η Αντιγόνη σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά παρουσιάστηκε πέρυσι με τεράστια επιτυχία σε σχολεία της Αττικής και θα συνεχίσει και φέτος το μαγικό αυτό ταξίδι, παρεμβαίνοντας με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό στην εκπαιδευτική διαδικασία. Και οι δύο πρωτοβουλίες εντάσσονται στο πρόγραμμα πολιτιστικών παρεμβάσεων στην Αθήνα

Πηγή: Βασίλης Κουφόπουλος