Τον Σεπτέμβρη η Deluxe Edition του "Nevermind"

Η Deluxe Edition του θρυλικού "Nevermind" των Nirvana θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά και έμελλε να αλλάξει μια για πάντα την alternative μουσική.

Η πολυτελής edition θα περιλαμβάνει 4 cds και ένα DvD, και θα περιέχει πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια, Β-sides, διαφορετικές εκτελέσεις κομματιών, καθώς και σπάνιες live ηχογραφήσεις αλλά και εμφανίσεις στο BBC Radio. Το Dvd θα περιέχει μια ακυκλοφόρητη συναυλία του συγκροτήματος.

Το "Nevermind" μέσα σε 20 χρόνια έχει φτάσει τις 30 εκατομμύρια πωλήσεις, τεράστιος αριθμός για μια alternative μπάντα που ξέκινησε από τα βάθη της underground σκηνής στα τέλη των 80's. Αυτό ήταν το δεύτερο άλμπουμ της μπάντας από το Seatlle, σε παραγωγή του Butch Vig και θεωρείται από πολλούς μουσικόφιλους και κριτικούς, ως ένας από τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών.

Κομμάτια όπως το "Smells Like Teen Spirit" σημάδεψαν την λεγόμενη Generation X και έγινε ο ύμνος των καταπιεσμένων εφήβων σε όλο τον κόσμο.
Πηγή: skai.gr