Κερδίστε ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια για την πρεμιέρα των νέων "Πειρατών της Καραϊβικής"!

Σε παραγωγή Τζέρι Μπρουκχάιμερ και σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ, η ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά» είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια, γεμάτη χιούμορ και δράση, χαρακτηριστικά όλης της σειράς ταινιών – και αυτή τη φορά η Disney μας την προσφέρει σε 3D.

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στο ρόλο του ως Καπετάν Τζακ Σπάροου, σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Στο δρόμο του θα βρεθεί η αινιγματική Αντζέλικα (Πενέλοπη Κρουζ) και ο ίδιος χωρίς να μπορεί να διακρίνει τα συναισθήματα της, δε θα ξέρει αν πρόκειται για αγάπη, ή αν απλά εκείνη τον έχει πλησιάσει για να την πάει στο Σιντριβάνι της Νιότης, όπως και τόσοι άλλοι πριν. Όταν εκείνη τον αναγκάζει να επιβιβαστεί στο πλοίο «Η Εκδίκηση της Βασίλισσας Άννας» ο Τζακ θα βρεθεί σε μια ιδιαίτερη περιπέτεια, όπου δε θα γνωρίζει ποιον θα πρέπει να φοβάται περισσότερο:  το Μαυροπούλι ή την Άντζελικα, με την οποία μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. 

Σε Disney Digital 3D Αίθουσες! 
19 Μαΐου 2011 στους κινηματογράφους

Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ, ΊΑΝ ΜΑΚΣΕΙΝ, ΚΕΒΙΝ ΜΑΚΝΑΛΙ, ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ - 
Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠ ΜΑΡΣΑΛ («Chicago», «Nine», «Memoirs of a Geisha») - 
Παραγωγή: ΤΖΕΡΙ ΜΠΡΟΥΚΧΑΙΜΕΡ


ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
 
Στείλτε SMS με το μήνυμα LIFE στο 19100 και 2 τυχεροί θα βάλουν πλώρη για την Παγκόσμια Πρεμιέρα της ταινίας στην Καλιφόρνια στις 7 Μαΐου.

Mediatel χρέωση: 1,23 ευρώ / sms - Γραμμή παραπόνων: 210-9298890
 
Περιλαμβάνει: αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή 4 νύχτες/5ημέρες στο ξενοδοχείο Paradise Pier Hotel, προσκλήσεις για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, ξενάγηση στην Disneyland και στα Hollywood studios και πολλές ακόμα εκπλήξεις.


Μάθετε περισσότερα:
Website: Disney.com/Pirates
Πηγή: skai.gr