Φρίκη στη Βραζιλία: 18χρονη θυσίασε τον αδερφό της σε τελετή μαύρης μαγείας

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μία 18χρονη στη Βραζιλία έπνιξε τον 5χρονο αδερφό της με ένα μαξιλάρι και στη συνέχεια έκοψε τα γεννητικά του όργανα και τα έφαγε.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο το έγκλημα να συνδέεται με τελετή μαύρης μαγείας, καθώς το πτώμα του πεντάχρονου βρέθηκε στο πάτωμα περιτριγυρισμένο από κεριά.

Το άγρια κακοποιημένο σώμα του αγοριού βρέθηκε από την μητέρα του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησε ένας συγγενής της οικογένειας στο σπίτι. Εκεί ήρθε αντιμέτωπος με την 18χρονη Καρίνα να στέκεται πάνω από ό,τι είχε απομείνει από το σώμα του αδερφού της.

Σύμφωνα με τους ερευνητές που εξετάζουν την υπόθεση, το σώμα του 5χρονου αγοριού έφερε φρικτά τραύματα. Το κεφάλι του είχε μερικώς κοπεί, υπήρχαν πληγές από μαχαίρι στους καρπούς, τα δύο μάτια είχαν τρυπηθεί, ενώ τα πόδια του ήταν καμμένα.


Η 18χρονη Καρίνα μετά τη σύλληψή της

Η 18χρονη στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι είχε κόψει και φάει τα γεννητικά όργανα του αδερφού της.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, η μητέρα της Καρίνα είχε βγει για ψώνια, αφήνοντας την κόρη της να προσέχει τον μικρό της γιο.

Όταν επέστρεψε σπίτι, δύο ώρες περίπου αργότερα βρήκε την εξώπορτα του σπιτιού κλειδωμένη.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Καρίνα αρνήθηκε να την αφήσει να μπει στο σπίτι, αναγκάζοντας την απεγνωσμένη μητέρα να σπάσει την πόρτα με τη βοήθεια του κουνιάδου της.

Η σκηνή που αντίκρισαν μόλις μπήκαν στο σπίτι ήταν τόσο αποτρόπαια που η μητέρα χρειάστηκε τη συνδρομή των γειτόνων μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ.

Η 18χρονη επιχείρησε να δραπετεύσει από το σπίτι, μόλις ο θείος της και άλλοι συγγενείς που έσπευσαν στο σημείο, επιχείρησαν να τη συλλάβουν, ωστόσο εκείνη άρχισε να τους πετάει αντικείμενα, ενώ φέρεται να δάγκωσε και το σκύλο, ο οποίος της επιτέθηκε, την ώρα που οι συγγενείς της την κρατούσαν από τα χέρια.

Όπως λέει η αστυνομία, η Καρίνα αργότερα παραδέχτηκε ότι παρέσυρε τον αδερφό της μέσα στο υπνοδωμάτιό της, υποσχόμενη ότι θα παίξουν ένα παιχνίδι. Στη συνέχεια τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι.
Η προκαταρκτική εξέταση έδειξε ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό πριν το σώμα του κανιβαλιστεί.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα καμμένο κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα μνήμης, έναν σουγιά και μικρή ποσότητα μαριχουάνας στο σπίτι.

Ένας από τους ερευνητές δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι το κινητό τηλέφωνο ανήκει στην ύποπτη και του έβαλε εσκεμμένα φωτιά πιθανώς για να καταστρέψει κάθε στοιχείο των επαφών που είχε προηγουμένως».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: Ερευνούμε το ενδεχόμενο το παιδί να εκτελέστηκε κατά τη διάρκεια τελετής λατρείας του σατανά. Θέλουμε να μάθουμε αν η κατηγορούμενη είχε επαφές μέσω κοινωνικών δικτύων με μία ομάδα σατανιστών ή ατόμων που εξασκούν πρακτικές μαύρης μαγείας και αν είχε ενθαρρυνθεί ή παρακινηθεί από κάποιον να προχωρήσει στο αποτρόπαιο έγκλημα. Επιπλέον θα της γίνουν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν όταν προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη της βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Τόσο το τηλέφωνο όσο και η κάρτα μνήμης έχουν σταλεί για ανάλυση.

Μέλη της οικογενείας ανέφεραν στην αστυνομία ότι η 18χρονη δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα μέχρι σήμερα, ήταν ήρεμη και συγκρατημένη και φρόντιζε συνεχώς τον αδερφό της.

Η Καρίνα κατηγορείται για τον θάνατο του αδερφού της και την απόπειρα δολοφονίας του θείου της. Κρατείται στην απομόνωση, σε κελί των γυναικείων φυλακών του Σάο Πάολο και παρακολουθείται συνεχώς ώστε να μην επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Το άτυχο αγόρι ετάφη το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ενώ κανένα μέλος της οικογενείας δεν θέλησε να σχολιάσει το τραγικό περιστατικό.


Πηγή: skai.gr με πληροφορίες από dailymail.com