ΗΠΑ: 23χρονος πρώην κατάδικος παρίστανε 14χρονο αγνοούμενο!

Δίωξη για ψευδή καταγγελία άσκησαν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς σε 23χρονο, πρώην κατάδικο, ο οποίος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είναι ο Τίμοθι Πίτζεν, το 14χρονο παιδί από το Ιλινόι που εδώ και 8 χρόνια είναι εξαφανισμένο, από τότε που η μητέρα του αυτοκτόνησε. 

Ο Μπράιν Μάικλ Ράινι εμφανίστηκε στο Νιούπορτ του Κεντάκι υποστηρίζοντας ότι δραπέτευσε από τους απαγωγείς του που τον κρατούσαν όμηρο τα οκτώ τελευταία χρόνια σε ένα ξενοδοχείο. 

Εν τω μεταξύ, ο πραγματικός Τίμοθι Πίτζεν αγνοείται από το 2011 και η είδηση αναστάτωσε την οικογένεια του αγνοούμενου παιδιού, που πίστεψε ότι βρέθηκε το παιδί. 

Όπως αποκαλύφθηκε ο Ράινι έχει ισχυριστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν ότι είναι παιδί, θύμα διακινητών λευκής σαρκός ενώ στις 7 Μαρτίου αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα Μπέλμοντ του Σινσινάτι, αφού εξέτισε ποινή 14 μηνών για διάρρηξη και βανδαλισμό.


Ο Τίμοθι, από την Αουρόρα του Ιλλινόις, τελευταία φορά εθεάθη στις 12 Μαΐου 2011 μαζί με τη μητέρα του σε ένα υδάτινο πάρκο. Αυτή ήταν μια από τις στάσεις της εκδρομής τους. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του η Άμι Φράι-Πίτζεν πήρε τον 6χρονο τότε γιο της από ένα δημοτικό σχολείο του Ιλινόι των ΗΠΑ στις 11 Μαΐου του 2011.

Τρεις μέρες αργότερα, η σορός της μητέρας εντοπίστηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη Rockford. Είχε αυτοκτονήσει, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι ο γιος της ήταν με ανθρώπους που τον αγαπούν. «Δεν θα τον βρείτε ποτέ» έλεγε. 

Πηγή: skai.gr