Και οι Times υπέρ της παραμονής στην ΕΕ

Μετά τους Financial Τimes και τον Economist, σήμερα ήταν η σειρά των Times του Λονδίνου να λάβουν ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ενωση. Η εφημερίδα ανήκει στον όμιλο του Ρούπερτ Μέρντοκ, που είναι επίσης ιδιοκτήτης της The Sun, που είχε ταχθεί υπέρ του Brexit μέσα στην εβδομάδα. 

Στον απόηχο της εν ψυχρώ δολοφονίας της Τζο Κοξ, τόσο το στρατόπεδο υπέρ της παραμονής στην ΕΕ όσο και αυτό του Brexit, έχουν ακυρώσει, για σήμερα, τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους σε όλη τη χώρα. 

Το βρετανικό κοινοβούλιο θα συνέλθει εκτάκτως τη Δευτέρα για να αποτίσει φόρο τιμής «σε ένα από τα λαμπρότερα και πιο παθιασμένα μέλη του», σύμφωνα με τα λόγια του Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, ο Τζορτζ Οσμπορν και ο Νάιτζελ Φάρατζ θα εμφανισθούν το πρωί της Κυριακής σε πολιτικές εκπομπές της τηλεόρασης, ενώ ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον είναι καλεσμένος το βράδυ στο BBC.

Ομως, η εκστρατεία δεν αναμένεται να ξαναρχίσει κανονικά πριν από την Τρίτη, δύο ημέρες πριν από την ψηφοφορία, με μία συζήτηση στο Wembley Arena παρουσία 6.000 θεατών.

Πηγή: skai.gr