Άγρια δολοφονία στο χωριό Μποζέλ της Γαλλίας

Άγρια δολοφονία στο χωριό Bozel της Γαλλίας εκτυλίχθηκε αργά την Πέμπτη το απόγευμα. Ένας νεαρός άνδρας 23 ετών είναι ύποπτος για τη δολοφονία του πατέρα του και του 8χρονου αδερφού του, εξαιτίας διαφωνιών, ενώ ο 17χρονος αδερφός του που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι είναι σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Η μητέρα του δολοφόνου, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από το γιο της, κατάφερε να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Ο 23χρονος δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της οικογένειας του, και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Albertville. Στο σπίτι βρέθηκε μία σιδηρογροθιά, ενώ τα άψυχα σώματα του πατέρα και του αδερφού ήταν σε διαφορετικά δωμάτια, όπως και του τραυματισμένου αδερφού.

Το δράμα αυτό λαμβάνει χώρα την ημέρα της κηδείας ενός πατέρα και της οικογένειάς του την οποία υπάρχουν υποψίες ότι σκότωσε πριν αυτοκτονήσει. Η οικογένεια βρέθηκε την προηγούμενη Τρίτη στο σπίτι τους στην Auxerre, με τη μητέρα, τη γιαγιά και τα δύο παιδιά να έχουν δολοφονηθεί στον ύπνο τους, ενώ ο πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος στο γκαράζ.
Πηγή: Αμαλία Διώτη, Παρίσι