X Files: Εξωγήινοι ήρθαν στη γη και ετοιμάζουν υβρίδια alien-ανθρώπων ;

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί, ενός Κορεάτη καθηγητή, που ειδικεύεται σε ζητήματα που αφορούν το διάστημα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν ήδη κατέβει κι εγκατασταθεί στην γη, φέρουν τη μορφή εντόμων που κινούνται ανάμεσα μας και έχουν ενδεχομένως επαφές με το ανθρώπινο είδος, στενότερες κι από τις λεγόμενες τρίτου τύπου!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Νew York Post ο ακαδημαϊκός Γιουγκ- Χαι Τσι υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν εγκατασταθεί για τα καλά στον πλανήτη μας αλλά ακόμη απεργάζονται ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο για την δημιουργία και γέννηση ενός νέου υβριδικού είδους που θα προέρχεται από την σύζευξη γήινων και εξωγήινων και που ιδανικά θα μπορέσει να σώσει κάποια μέρα τη γη από την κλιματική αλλαγή και λοιπά δεινά.

Οι επισκέπτες δεν είναι καθόλου αλτρουιστές - εμπλέκονται στις υποθέσεις μας επειδή μοιράζονται μια «εκτεταμένη βιόσφαιρα» μαζί μας,  λέει χαρακτηριστικά ο Δρ Γιουνγκ Χάι Τσι, προσθέτοντας μάλιστα πως η εμφάνιση τους ποικίλει.

Κάποιοι είναι μικρόσωμοι, άλλοι ψηλοί, άλλοι φαλακροί, άλλοι έχουν λέπια ή μικρά μάτια σαν αυτά των φιδιών και τέλος μερικοί μοιάζουν με έντομα.

"Δεν έρχονται για το καλό μας, αλλά για το καλό τους, την επιβίωσή τους. Όμως η επιβίωσή τους είναι στην πραγματικότητα και επιβίωσή μας - η επιβίωση ολόκληρης της βιόσφαιρας.  Εξηγεί ο Τσι, ο οποίος έχει γράψει μάλιστα ένα νέο βιβλίο στα κορεατικά  με τίτλο " Εξωγήινες επισκέψεις και το τέλος της ανθρωπότητας".

Παράλληλα, ο επιστήμων εκτιμά πως οι εξωγήινοι  προφανώς βρίσκουν πολύτιμο το dna μας, ως χρήσιμο για την επιβίωση του είδους τους. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα εξελιγμένο πλάσμα που θα αντέξει στις μελλοντικές κλιματικές μεταβολές ή ίσως θέλουν να  δημιουργήσουν έναν  εξαιρετικής ευφυΐας μελλοντικό ηγέτη σε γη και διάστημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι εμφανίζονται τώρα που η Γη αντιμετωπίζει μείζονα προβλήματα, όπως ο πολλαπλασιασμός των πυρηνικών όπλων και η κλιματική αλλαγή,  Υπογραμμίζει.

Παράξενο το «μυαλό» της επιστήμης…

Πηγή: New York Post