Κερδίστε ένα smartphone HTC One X!

Κερδίστε με ένα μονάχα like στο Facebook τη μοναδική νέα συσκευή HTC One X, το πρώτο τετραπύρηνο smartphone της αγοράς που φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE.

Παρέχει ταχύτατη πλοήγηση στο Internet, καλύτερα γραφικά και μοναδική ποιότητα εικόνας μέσα από μια μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,7 ιντσών. Η συσκευή διαθέτει κάμερα 8 megapixels για εκπληκτικές φωτογραφίες, ενώ έχει μοναδικό ήχο με την τεχνολογία Beats Audio™.

Μια ακόμη κορυφαία συσκευή, αποκλειστικά από την COSMOTE, που συνεχίζει να παρέχει τα καλύτερα smartphones της αγοράς, για να μπορούν οι πελάτες της να είναι πάντα online και να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του προηγμένου δικτύου 3G της εταιρείας.

Το HTC One X  έχει αξία 699,89 ευρώ, όμως μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE.

To HTC One X είναι μια ευγενική προσφορά της COSMOTE.

Πως θα συμμετάσχετε στην κλήρωση;

  • Στην κλήρωση συμμετέχουν όσοι κάνουν like στη σελίδα του SKAI.gr του Facebook (www.facebook.com/skaigr) μέχρι και την Τετάρτη 9 Μαϊου 2012, πατώντας το παρακάτω κουμπί.
  • Όσοι έχουν κάνει ήδη like στη σελίδα του SKAI.gr στο Facebook συμμετέχουν αυτόματα.


Οι όροι συμμετοχής στην κλήρωση παρατίθενται εδώ:
Όροι συμμετοχής στην κλήρωση SKAI.gr - COSMOTE HTC One X

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ:
Τεχνικά χαρακτηριστικά HTC One X








Πηγή: skai.gr