Κατά της διακοπής του πρωταθλήματος τάσσεται ο Ολυμπιακός

Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός πήρε θέση κατά της απόφασης της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα, ενώ με αυτή την άποψη ταυτίζονται οι περισσότερες ομάδες της Super League. Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Διαφωνούμε κάθετα με την διακοπή του Πρωταθλήματος που εξυπηρετεί μόνο αυτούς που έφεραν στο ποδόσφαιρο ανωμαλία και ανομία αντί για εξομάλυνση και εξυγίανση. Άλλωστε όσες φορές διεκόπη το Πρωτάθλημα εξυπηρετούσε αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Με τα λουκέτα απλά σκοτώνουμε το ποδόσφαιρο. Για όλα όσα συμβαίνουν ο Ολυμπιακός θα τοποθετηθεί συνολικά όταν επιληφθούν τα αρμόδια όργανα»

Μίλησε χωρίς να πει... τίποτα ο Γραμμένος

Συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη είχε σήμερα ο Βαγγέλης Γραμμένος, μετά την απόφαση της πολιτείας για αναβολή του πρωταθλήματος της Super League. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μετά την εκκωφαντική σιωπή της ομοσπονδίας για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, μίλησε μετά τη συνάντηση για την πορεία των επαφών του με τον Υφυπουργός Αθλητισμού, χωρίς καν να σχολιάσει την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη:

«Πληροφορήθηκα την απόφαση της Πολιτείας, είχαμε ανταλλαγή απόψεων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και εξελίχθηκε με τς γνωστές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο επόμενο διάστημα και έπειτα από διαβούλευση με τη Super League, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο θεσμικό πλαίσιο. Η αναβολή είναι ειλημμένη απόφαση της Πολιτείας, για να αποφευχθούν κίνδυνοι. Θα ληφθούν μέτρα για την ομαλότητα και την ασφάλεια των αγώνων», ανέφερε σχετικά ο Βαγγέλης Γραμμένος.
Πηγή: skai.gr