Κατάσχεση του σέρβερ της ΕΠΟ απο τους 4 εισαγγελείς

Μέχρι και σε κατάσχεση του σέρβερ προχώρησαν οι 4 εισαγγελείς που έκαναν την έφοδο στην ΕΠΟ. Επί 7 ώρες έψαχναν έγγραφα στο Γουδή και σε αποθήκη της οδού Φυλής.

Στην έρευνα μετείχαν ο ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης , ο αθλητικός εισαγγελέας και αναπληρωτής πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της ΓΓΑ Αριστείδης Κορέας και αντιεισαγγελείς Χαράλαμπος Μασταραντωνάκης - Γιώργος Στεφανάτος.

Μάλιστα πέραν του θέματος των πλαστών ενημεροτήτων, η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ" αποκάλυψε ότι η εισαγγελία προτίθεται να ερευνήσει και το θέμα της έκδοσης των επαγγελματικών δελτίων ποδοσφαιριστών.

Ιδού τα 4 δικαστικά μέτωπα της ΕΠΟ:
1.Το σκάνδαλο των στημένων πινάκων διαιτησίας 2012 που ερευνά ο αθλητικός εισαγγελέας. Ήδη απολογήθηκαν ως ύποπτοι οι Γ.Σαρρής, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος, Θ.Κουρίδης και Αρ.Σταθόπουλος.

2.Οι 22 πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες του 2011 που ερευνά ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας. Ήδη κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σ.Πιλάβιος.

3.Τα 28 εκ. ευρώ που δόθηκαν για τη σύμβαση της "κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή" την τελευταία οκταετία που ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας. 'Ηδη ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ.Σαρρής έδωσε τα πρώτα οικονομικά στοιχεία στο ΣΔΟΕ και κατατέθηκε σχετική ερώτηση στη Βουλή από 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

4.Οι καταγγελίες για εξαγορά ψήφων σε Δράμα-Κόρινθο-Ρόδο, με τους τοπικούς εισαγγελείς να ερευνούν αν υπήρξαν δωροδοκίες στις εκλογές των Ενώσεων που επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα στην ΕΠΟ.
Πηγή: skai.gr