Aλλάζουμε τη Λεωφόρο

Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού κάθε ηλικίας, έδωσαν την Παρασκευή το απόγευμα το «παρών» στην πρώτη από τις τρεις μέρες της Εθελοντικής βοήθειας για την ανάπλαση του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ, ενώ το ίδιο θα γίνει τόσο σήμερα Σάββατο το απόγευμα όσο και την Κυριακή πρωί και απόγευμα.

Οι ανταπόκριση των φίλων του «τριφυλλιού» γέμισε ικανοποίηση τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ που βλέπουν τον κόσμο να διψάει για να συνεισφέρει στην επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο.

Παρόντες στο κάλεσμα και αρκετοί πράσινοι από το συνδεσμιακό χώρο αλλά και στελέχη του ΠΑΝ.ΚΙ. Φυσικά εκεί ήταν οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ.

Το «παρών» έδωσε όμως και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού προσωπικά για την βοήθεια τους. Επίσης εκεί ήταν και ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά της, μερίμνησε ώστε να μοιρατούν καπέλα του Παναθηναϊκού σε κάθε φίλαθλο αλλά και νερά, χυμούς και σάντουιτς.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ