Ψαριανός: Στημένο πρωτάθλημα με εκατοντάδες στημένα παιχνίδια - μας έχει πνίξει η αηδία

«Έχουμε ένα στημένο πρωτάθλημα με εκατοντάδες στημένα παιχνίδια που διάφορες εκπομπές εδώ και χρόνια προσπαθούν να βρουν την άκρη» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός.

Σημείωσε ότι έχουν αποδειχθεί τα στοιχήματα παιχνιδιών και ο ρόλος της διαιτησίας και της ΕΠΟ και κανείς δεν μιλά. Έκανε λόγο για «Ομερτά», προσθέτοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαν τους φραουλοπαραγωγούς της Ηλείας. «Χαίρομαι που εφαρμόζεται ο νόμος με θύμα της ΑΕΚ αλλά θα περιμένω να βλέπω απο εδώ και πέρα την εφαρμογή του νόμου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε ακόμη ότι η ΑΕΚ έχει λεηλατηθεί και από μέσα και από την αθλιότητα των παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Υποστήριξε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο το λυμαίνονται άνθρωποι της νύχτας, μπράβοι και εγκληματίες και γίνεται πλυντήριο χρήματος.

«Ξέρουμε τι είναι η ελληνική διαιτησία, τι υπηρετεί η ΕΠΟ και η διοίκηση της Σούπερ λιγκ, μας έχει πνίξει η αηδία», σχολίασε.

Ξέρουμε τι είναι η ελληνική διαιτησία, τι υπηρετεί η ΕΠΟ και η διοίκηση της Σούπερ λιγκ
Ο Γρηγόρης Ψαριανός διερωτήθηκε δε, αν ο διαιτητής (σ.σ Τριτσώνης) που εφάρμοσε το νόμο στο παιχνίδι της ΑΕΚ θα είχε τα κότσια αν απέναντι έπαιζε ο Ολυμπιακός.


Καμμένος: Υπάρχει πρωτάθλημα;


Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Διερωτήθηκε αν υπάρχει πρωτάθλημα και τόνισε ότι η ΑΕΚ περνά μία ταλαιπωρία, για την οποία ευθύνονται πολλοί, ευθύνονται οι διοικήσεις της και εκείνοι που μετέτρεψαν σε στοιχηματζίδικο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Καμμένος τάχθηκε δε υπέρ της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου από τον εισαγγελέα στην έφεση που έχει ασκήσει η ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία προβλέπει τον μηδενισμό για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και την αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στην πολιτική σκηνή. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ