Κόλλησε στο νησί των Φαιάκων ο ΠΑΟΚ(0-0 με Κέρκυρα)


Στο 0-0 έμειναν Κέρκυρα και ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Koρυφαίος για την ομάδα της Κέρκυρας ο Αναστασόπουλος που νίκησε Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Με το αποτέλσμα αυτό ο Δικέφαλος υποχώρησε στην τρίτη θέση.


Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε δύο φορές με ισάριθμα σουτ του Σαλπιγγίδη (4΄, 10΄) και στο 15΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Αναστασόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ διατήρησε την υπεροχή, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Σστην εκπνοή του ημιχρόνου δε κινδύνεψε σοβαρά, όταν ο Λεόν σούρταρε στη γωνία, ο Χακόμπο απέκρουσε με δυσκολία και στην επαναφορά ο αφύλαχτος Τσουμάνης σούταρε στο δοκάρι.

Στους ίδιους ρυθμούς συνεχίστηκε και το β' ημίχρονο και ήταν πάλι ο Σαλπιγγίδης που έχασε την ευκαρία στο 54΄, όταν με προβολή παρεμβλήθηκε σε σουτ του Λίνο, αλλά ο Αναστασόπουλος βρέθηκε μία ακόμη φορά σε ετοιμότητα. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την συντριπτική κατοχή της μπάλας μέχρι το τέλος, πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης, όμως οι παίκτες του αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί κι έτσι παρέμεινε ως το τέλος η «λευκή» ισοπαλία, που σε συνδιασμό με τη νίκη του Πανιωνίου στην Κομοτηνή, έφερε τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λάζαρ, Αθανασιάδης, Κίτσιου

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67' Γιάντσης), Λεόν (80' Τσοκάνης), Έντερ, Τσουμάνης (72' Μπάρκογλου), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Πέλκας (61' Γκαρσία), Σαλπιγγίδης, Λίνο (73' Κίτσιου), Φωτάκης, Λάζαρ, Κουμάλο (80' Γιάννου), Έτο, Αθανασιάδης.



Παρά το γεγονός ότι Κάκος και Δώνης είχαν έντονη αντιπαράθεση στην Τούμπα στον αγώνα με τον Άρη, έδωσαν τόπο στην... οργή και είχαν θερμή χειραψία στον αγώνα της Κέρκυρας με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Δώνης βλέπει από την εξέδρα το ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα είναι η αποβολή του από τον Τάσο Κάκο στο ντέρμπι με τον Άρη!

Όμως, πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Κερκυραίος ρέφερι, που είναι στο γήπεδο, είχε θερμή χειραψία με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ!
Πηγή: skai.gr