Παναθηναϊκός: Συνεδρίασε για τρεις ώρες η διοικούσα

Για τρεις και πλέον ώρες συνεδρίαση το απόγευμα της Τετάρτης η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού με τους Δημήτρη Γόντικα, Γιάννη Αλαφούζο και Στράτο Σωπήλη. Ο Λεωνίδας Πολέμης δεν έδωσε το παρών καθώς απουσίασε στο εξωτερικό.
Οι τρεις άντρες τα είπαν με σκοπό την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι έχοντας ως κεντρικό θέμα τα οικονομικά δεδομένα, την εξεύρεση πόρων για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν.
Μεταξύ άλλων οι Αλαφούζος, Γόντικας και Σωπήλης αποφάσισαν στους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους (όπως για παράδειγμα οι Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Καραγκούνης) να γίνει πρόταση ανανέωσης, με μείωση των οικονομικών τους αποδοχών και να αφήσουν για μετά αυτούς που δεσμεύονται ακόμη όπως οι Μπουμσόνγκ και Κατσαρούνης.
Η διοικούσα επιτροπή έδωσε και την τυπική έγκριση για το νέο συμβόλαιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα και πλέον το μόνο που απομένει είναιη επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του Τριφυλλιού
Στο οικονομικό κομμάτι τώρα το βάρος των πράσινων θα δοθεί στο να εξοφληθούν αρχικά τα χρέη της εφορίας έτσι ώστε να ξεπεραστεί ακόμα ένας σκόπελος και τα πράγματα να γίνουν πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: skai.gr