«Δεν κερδίζουν μόνες του οι φανέλες»

Η Δευτέρα είχε ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Όσοι πίστεψαν πως η Τρίτη θα έχει καλμάρει τον Φερέιρα και θα είναι πιο ήρεμος προς τους αθλητές του, έκαναν λάθος.Ο Πορτογάλος θυμόταν πολύ καλά τι έγινε στο παιχνίδι και το μενού της προπόνησης εκτός από το καθιερωμένο δίτερμα, είχε και… γκάζια.

«Δεν κερδίζουν μόνες του οι φανέλες. Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έγινε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 65χρονου τεχνικού.

«Με απογοήτευσε η εμφάνιση και η εικόνα σας. Το εννοώ αυτό που λέω. Και κυρίως απογοητεύτηκα, επειδή σας είχα πει, πως ο αντίπαλος μας το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να παίξει με ψυχή. Και αυτό έκανε», είπε σε έντονο ύφος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Και συνέχισε: «Σας το είχα πει, αλλά δεν το αντιμετωπίσατε όπως έπρεπε παρότι το ξέρατε. Έχω την εντύπωση ότι δεν μπήκατε ποτέ στο γήπεδο… Αν περιμένετε ότι μόνο οι φανέλες κερδίζουν τους αγώνες, κάνετε μεγάλο λάθος», επανέλαβε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στους παίκτες του. Γεγονός, που εντυπωσίασε αρκετούς αφού είχαν καιρό να τον δουν σε αυτή την κατάσταση.
Πηγή: skai.gr