Κλείσιμο

Eπιστροφή Ρούντολφ με Αρη, προβληματισμός για τα 15 εκατ. ευρώ

Mε την ίδια ενδεκάδα και τον Ρούντολφ Γκέργκελι στην αποστολή μετά από δυόμιση μήνες (Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1) θα αγωνιστεί αύριο  (19:30, Novasports 1, Σκάι 100,3) ο Παναθηναϊκός εναντίον του Αρη στη Θεσσαλονίκη.   Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από ένα μήνα και ο Στέφανος Κοτσόλης. Στην Αθήνα έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Καραγκούνης, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης.

Την ίδια ώρα, προβληματισμός επικρατεί στην πλευρά Βαρδινογιάννη για την καθυστέρηση στην καταβολή των 15 εκατ. ευρώ από την πλευρά του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, παρότι έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος χωρίς κάποιο απρόοπτο. «Είναι προβληματισμένος, διότι υπάρχει μεγάλη χρονική καθυστέρηση σε όσα είχαν συμφωνηθεί, χωρίς να υπάρχει παράλληλα πειστική εξήγηση για ποιον λόγο δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα τα χρήματα. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα 15 εκατ. ευρώ και να παραχωρήσει τις μετοχές του σε όποιον τα βάλει. Η θέση του είναι ότι όποιος βάλει πρώτος τα χρήματα αυτά στην ΠΑΕ θα πάρει και τις μετοχές του και θα γίνει μεγαλομέτοχος» έλεγαν χθες άνθρωποι του περιβάλλοντος του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Από τη δική του πλευρά ο Βλάσης Τσάκας συνιστά υπομονή και ισχυρίζεται ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας τα χρήματα θα έχουν μπει σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πηγή: skai.gr