Κλείσιμο

«Κόκκινο» για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες, ότι το Διοικητικό Εφετείο έχει λάβει αρνητική απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καταργεί τη δίκη η οποία προηγήθηκε καθώς θεωρεί την υπόθεση άνευ αντικειμένου, λόγω του γεγονότος ότι και οι δύο ομάδες έχουν ήδη αντικατασταθεί από την Σούπερ Λίγκα με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Η Διοργανώτρια Αρχή έχει δεσμευτεί ότι θα έβαζε τις δύο ομάδες να αγωνιστούν εάν υπήρχε θετική απόφαση μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο το Διοικητικό Εφετείο θεωρεί την αντικατάσταση των δύο συλλόγων ως τετελεσμένο γεγονός.

Εάν επιβεβαιωθεί η απόφαση, τότε, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ενώ η Καβάλα θα πρέπει να αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής αν θέλει να συνεχίσει σε αυτό, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είχε κατέβει.

Όλα αυτά βέβαια, εφόσον επιβεβαιωθεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καθαρογραφεί και να ανακοινωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη.
Πηγή: skai.gr