Υποβιβασμός για Ολυμπ. Βόλου και Καβάλα – Αποκλεισμός για Ψωμιάδη - Μπέο

Τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας για την υπόθεση των στημένων αγώνων και τον αποκλεισμό εφ' όρου ζωής από το ποδόσφαιρο των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη, ανακοίνωσε τα ξημερώματα η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Ελπίδες για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα για την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο επέβαλε τις χρηματικές ποινές των 90.000 ευρώ (στον Αχ. Μπέο) και 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ.

Παράλληλα, στον Αχιλλέα Μπέο επέβαλε ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου επέβαλε επίσης ποινή αποκλεισμού στην επόμενη κατώτερη κατηγορία.

Για την ΠΑΕ Καβάλα και τον Μάκη Ψωμιάδη επέβαλε τις χρηματικές ποινές των 90.000 ευρώ (στον Μ. Ψωμιάδη) και 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ.

Επίσης, στον Μ. Ψωμιάδη επέβαλε ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής.

Στην ΠΑΕ Καβάλα επέβαλε επίσης ποινή αποκλεισμού στην επόμενη κατώτερη κατηγορία.

Την Παρασκευή θα κατατεθούν οι εφέσεις κατά του υποβιβασμού των δύο ομάδων και του αποκλεισμού των δύο παραγόντων.

Ο πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι πάγια αρχή μας να μην πανηγυρίζουμε ποτέ όταν κάποιοι άλλοι ζουν δύσκολες στιγμές. Πιστεύω πως οι σημερινές εξελίξεις ανταποκρίνονται στο περί δικαίου αίσθημα και ικανοποιούν την κοινή γνώμη. Πρωτίστως, εμάς μας ενδιαφέρει η τελική δικαίωση της ΑΕΛ και ευχόμαστε η επίπονη διαδικασία της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου να ευοδωθεί».

Διαβάστε αναλυτικά τις αποφάσεις ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr