Όλα δείχνουν Γόντικα για την προεδρία

Παρτίδα σκάκι που θα ζήλευε και ο μετρ του είδους, Κασπάροφ, είναι αυτή που διαδραματίζεται στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς η... καυτή πατάτα που ακούει στο όνομα «προεδρία» δεν έχει λυθεί, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και ο άνθρωπος εκείνος που θα μπει μπροστά αναζητείται εναγωνίως.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης είπε «ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω», οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι για... νιοστή φορά αρνήθηκαν με την δικαιολογία των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων και η λύση του Δημήτρη Γόντικα φαίνεται να αποτελεί μονόδρομο, ώστε να καθίσει στην καρέκλα του Νικόλα Πατέρα.

Κρίσιμο είναι το διοικητικό συμβούλιο της 17ης Ιανουαρίου, από το οποίο σίγουρα θα προκύψει κάποια εξέλιξη, με τον κ. Γόντικα να έχει τις... πλάτες και του Πολέμη. Έτσι, λοιπόν, ο νυν α' αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έχει τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς ξέρει πρόσωπα και πράγματα, χειρίζεται την υπόθεση Γέντρισεκ, άρα φαντάζει ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση την παρούσα στιγμή. Μπορεί να μην έχει το εκτόπισμα του προκατόχου του, ούτε να είναι δημοφιλής στον κόσμο του Παναθηναϊκού, όμως ένας διαχειριστής είναι ό,τι έχει ανάγκη αυτή την στιγμή το τριφύλλι.

Σε περίπτωση πάντως που γίνει η έκπληξη και αρνηθεί για δικούς του λόγους, τότε πιθανότατα να υπάρξει μια λύση όπως αυτή του περασμένου καλοκαιριού με το Νίκο Κωνσταντόπουλο (επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη), έχοντας την οικονομική στήριξη του Αδαμάντιου Πολέμη και όλων όσων μετέχουν στην μετοχική «πίτα» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Πηγή: skai.gr