Ο Αλμίρ είναι μεσοεπιθετικός, και έχει παίξει επίσης σε Λεβαδειακό και Αστέρα Μαγούλας, ενώ ο Λαμπάκης είναι τερματοφύλακας και αγωνιζόταν στον Πιερικό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για 2,5 χρόνια, του ποδοσφαιριστή Almir Junior De Brito Pineiro. Ο Almir είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, είναι αριστεροπόδαρος και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Λεβαδειακό με τον οποίο είχε 9 συμμετοχές και με τον Αστέρα Μαγούλας όπου είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.
»2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Λαμπάκη. Ο Χρήστος Λαμπάκης είναι 34 χρονών, έχει αγωνιστεί στον Άρη, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πιερικό. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες. Και οι δύο παίκτες θα συμμετέχουν από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας.»
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.