Κλείσιμο

Μητσοτάκης: Έκανε… «haul» για το gov.gr, αλλά και σαρδάμ – Δείτε βίντεο 

"Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνω ένα haul (haul δεν το λένε;) θα κάνω gov.gr haul, να σας δείξω ορισμένες από τις ψηφιακές υπηρεσίες τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε" δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης - Τι είναι το βίντεο haul 

"Haul" για το gov.gr έκανε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

"Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνω ένα haul (haul δεν το λένε;) θα κάνω gov.gr haul, να σας δείξω ορισμένες από τις ψηφιακές υπηρεσίες τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε" δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

O κ. Μητσοτάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, απολυτήρια λυκείου, πτυχία και SMS αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών. Επίσης αναφέρεται στη MyHealth app, και ζητά από τους πολίτες να προτείνουν ιδέες για ποια άλλη ψηφιακή υπηρεσία θέλουν να προσθέσει η κυβέρνηση την επόμενη τετραετία, εφόσον ο λαός την εμπιστευτεί και πάλι στις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός στο τέλος του βίντεο, παρουσιάζει και ένα blooper, ένα σαρδάμ του για τις Πανελλαδικές, αυτοσαρκαζόμενος.  

Σημειώνεται ότι βίντεο haul είναι όταν ένα άτομο συζητά εκτεταμένα για τις εμπειρίες του όσον αφορά ένα αντικείμενο ή υπηρεσία που αγόρασε ή απέκτησε.   
 

@kyriakosmitsotakis_ Ηρθε η ώρα για haul #kyriakosmitsotakis #haul #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
Πηγή: skai.gr