Δ. Καμμένος:Η κυβέρνηση δεν πρέπει να απαξιώσει το μήνυμα του συλλαλητηρίου

Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει το μήνυμα «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία», 500.000 είναι 12% σε ψήφους, δεν γίνεται να το απαξιώσει, είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. 

«Η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν δεν τους αρέσει ο αριθμός και απαξιώνουν τους πάντες ας πάνε σε δημοψήφισμα» τόνισε επίσης ο κ Καμμένος.

«Δεν θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία, προτείνω οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, υποβοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις

Αναφερόμενος στον Μάθιου Νίμιτς είπε ότι έχει κάνει λάθη και ότι ήρθε η ώρα του να φύγει. «Δεν υπάρχει καμία πίεση από την Αμερική» είπε. 

Επανέλαβε τέλος ότι ο κ Παπαδημούλης κατέδωσε την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας πως συμμετείχε σε ακροδεξιό συλλαλητήριο και χαρακτήρισε ξανά τον κ Παπαδημούλη πολιτικό χαφιέ.Τον κάλεσε μάλιστα να στείλει ενημέρωση και για το χθεσινό συλλαλητήριο. 

Πήγα και στο χθεσινό συλλαλητήριο και αισθάνθηκα ότι βρισκόμουν μεταξύ Ελλήνων που αγωνιούν δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή. "Οι χειρισμοί στο Σκοπιανό δείχνουν ότι δεν υπάρχει συμβιβαστική λύση άλλα Ελληνική υποχώρηση", πρόσθεσε η κ Καϊλή.


Πηγή: skai.gr