Καμμένος για Παπακώστα: Ο Μητσοτάκης διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ

Τη στήριξή του στην Κατερίνα Παπακώστα, εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο πρόεδρος των ANEΛ, και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις της υπέρ του.

«Διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ που λόγω του προσωπικού της αγώνα μπορεί να νομοθετήσει καλύτερα από όλους για το θέμα, υποτασσόμενος στα συμφέροντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, που φαίνεται να προχωράει σε πολιτικό «άνοιγμα» στην κ. Παπακώστα.

«Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του» σχολίασαν νωρίτερα οι ΑΝΕΛ. 

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Παπακώστα προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν λίγες ώρες μετά τη δριμεία σύγκρουση των κυρίων  Πάνου Καμμένου και Αδωνη Γεωργιάδη  στην Ολομέλεια της Βουλής, σημείωσε ότι: «έγιναν προσωπικές αναφορέςστον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο» και πρόσθεσε ότι ορισμένες εκ των διατάξεων που η ΝΔ καταψηφίζει (σ.σ. σε νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ) κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Πηγή: skai.gr