Κλείσιμο

Πυκνό πρόγραμμα Τσίπρα και Μητσοτάκη ενόψει της ΔΕΘ

Εντείνουν τις επαφές τους με επιχειρήσεις και φορείς ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ ενόψει και της 82ης ΔΕΘ.

Τις εγκαταστάσεις γνωστής αλυσίδας καλλυντικών, στο Μαρκόπουλο Αττικής, αναμένεται να επισκεφτεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, (τη Δευτέρα) στις 10 το πρωί.

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσης την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 8 το απόγευμα στο «Βελλίδειο». Στη συνάντηση θα είναι παρόντες και υπουργοί.

Τη Θεσσαλονίκη, επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της ΔΕΘ. Στις 10.30 θα έχει συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, και στη 1.30μμ με τους επιστημονικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος.

Στις 5 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τα σωματεία εργαζομένων της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, προκειμένου να αναδείξει την έλλειψη αξιοπιστίας της κυβέρνησης όσον αφορά την προσέλκυση επενδύσεων.

Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ στο «Βελλίδειο»

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.
Πηγή: skai.gr