Κλείσιμο

Τσίπρας: Αναγκαιότητα για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο

Την αναγκαιότητα για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο και την αναγκαιότητα να ξαναχτιστεί η μικρομεσαία επιχείρηση σε πιο υγιή βάση, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου το προεδρείο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Αυτή την ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ), ενώ στις 2.30μμ θα δει τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).

Στις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους παραγωγικούς φορείς, παρόντες είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές του πρωθυπουργού ενόψει ΔΕΘ θα είναι συνεχείς και την επόμενη εβδομάδα, ενώ προγραμματίζονται ταξίδια και στην περιφέρεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως την ερχόμενη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στα Ιωάννινα προκειμένου να εγκαινιάσει ένα τμήμα της Ιονίας Οδού, ενώ το ίδιο βράδυ θα επισκεφτεί την Καβάλα αφού την επόμενη ημέρα έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον Βούλγαρο ομόλογό του Μπόικο Μπορίσοφ για την υπογραφή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Καβάλας - Αλεξανδρούπολης - Μπουργκάς.


Πηγή: skai.gr