Κεγκέρογλου: Πρωτοφανής ωμή παρέμβαση υπέρ επιχειρηματία –Έπεσαν οι μάσκες

«Τέτοια ωμή παρέμβαση υπέρ ενός επιχειρηματία δεν υπήρξε πότε. Σήμερα έπεσαν οι μάσκες, είναι μεγάλη μέρα για το Κοινοβούλιο» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κεγκέρογλου για την τροπολογία με την οποία διαγράφονται χρέη της ΣΕΚΑΠ, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Την αμφιλεγόμενη τροπολογία καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

«Συζητούνται και άλλα ντιλ με το συγκεκριμένο επιχειρηματία που έχουν να κάνουν και με το χώρο του Τύπου» δήλωσε δε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προσθέτοντας ότι με την τροπολογία αυτή ο κ. Τσίπρας δίνει στον επιχειρηματία 38 εκατ. ευρώ που δεν είναι δικά του, είναι κρατικά, γιατί η συνεταιριστική ανήκε στο κράτος.

«Όταν αγοράζεις μια επιχείρηση παίρνεις και τα χρέη, και τις υποχρεώσεις, παίρνεις και τα πάντα, όπως έγινε με την εταιρεία Μαρινόπουλος… Δεν είχε τίποτα να σταθεί η τοποθέτηση του πρωθυπουργού είναι ωμή παρέμβαση για ένα άτομο και νόθευση του ανταγωνισμού» σημείωσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι η ΔΗΣΥ κατέθεσε τροπολογία για τον ακατάσχετο λογαριασμό για χιλιάδες επιχειρήσεις ώστε να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, τα ταμεία και οι άλλες υποχρεώσεις τους και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν την έκανε δεκτή λέγοντας πως οι θεσμοί δεν συμφωνούν. «Συμφώνησαν σε αυτή την τροπολογία οι θεσμοί;» διερωτήθηκε.

Πηγή: skai.gr