Σκληρή επίθεση Άδωνι στην κυβέρνηση για το Ελληνικό

«Σήμερα τελειώνει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Φαντάζομαι δεν θα διανοηθείτε να ξαναμαζευτείτε σε κανένα πεζοδρόμιο και να φωνάζετε», ήταν ένα από τα φαρμακερά του σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη. Σκληρή κριτική κι από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Σε ένα ασταμάτητο «τρολάρισμα» της κυβέρνησης που συμπεριλάμβανε πλήθος από φαρμακερές ατάκες επιδόθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη συζήτηση της σύμβασης για την αξιοποίηση του Ελληνικού στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

«Αν είναι να υπογράψω εγώ το Ελληνικό καλύτερα ας ψηφίσουν τον Σαμαρά». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση του Αλέξη Τσίπρα την εποχή που ήταν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκίνησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ την εισήγησή του, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για να υπενθυμίσει με δηκτικό τρόπο στην κυβερνώσα πλειοψηφία όσα υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν αντιδρούσε για το έργο ακόμη και περί αναζήτησης ποινικών ευθυνών, ενώ όπως υπογράμμισε η τωρινή αιτιολογική έκθεση του νομοσχέδιο παραδέχεται ότι η διαδικασία του διαγωνισμού από το 2011 έγινε με κρυστάλλινο τρόπο.

«Σήμερα εδώ με την υπογραφή του κ. Τσίπρα συγκρούεται ο κόσμος της φαντασιώσεως της αριστερής ιδεοληψίας με την πραγματικότητα. Χάρη στον Αλέξη Τσίπρα καταλαβαίνουμε ότι οι φιλελεύθερες ιδέες νίκησαν την ιδεοληψία της Αριστεράς. Σας καλωσορίζουμε στο χώρο των φιλελευθέρων ιδεών», σχολίασε ο «γαλάζιος» βουλευτής και συνεχίζοντας στον ίδιο ειρωνικό τόνο κατέληξε: «Είναι πολύ καλύτερο που βάζετε εσείς την υπογραφή σε αυτό το νομοσχέδιο. Φαντάζομαι ότι δεν θα διανοηθείτε να ξαναμαζευτείτε σε κανένα πεζοδρόμιο. Αυτά τελείωσαν τώρα. Μπήκαν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι ιδέες σας. Είναι κέρδος να πάμε στα πανεπιστήμια και να δείξουμε τι έκανε η πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση. Η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς μόλις τελείωσε σήμερα. Σας ευχαριστούμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στηλιτεύοντας όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση.

«Επί 18 μήνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για το σκάνδαλο των σκανδάλων. Κι αύριο θα το ψηφίσετε. Κάνατε τους προοδευτικούς πολίτες να ντρέπονται με όσα λέγατε. Γίνατε οι καλύτεροι πελάτες της Νέας Δημοκρατίας και του Γεωργιάδη», σημείωσε ο κος Κωνσταντινόπουλος.
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά