Κλείσιμο

Γεωργιάδης: Με αυτά που ψηφίζει ο Τσίπρας είναι sequel τον Παπανδρέου

«Με αυτά που ψηφίζει ο Τσίπρας είναι σα να βλέπουμε σε sequel, σε επανάληψη, τον κ. Παπανδρέου» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη συμφωνία κυβέρνησης – πιστωτών.

Είμαστε ευτυχείς που υπάρχει συμφωνία, διευκρίνισε, αλλά αυτό το μείγμα πολιτικής είναι λάθος μείγμα... «Ο λόγος που ζητάμε εκλογές είναι γιατί πιστεύουμε ότι αυτά είναι τα λάθος μέτρα και πρέπει να τα αντιστρέψουμε» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε, ο δημοσιονομικός «κόφτης» δεν θα χρειαζόταν κανονικά, αλλά είναι αποτέλεσμα των πολιτικών της κυβέρνησης. «Είμαι μια κακή επιλογή, γιατί αφαιρεί από την εκάστοτε κυβέρνηση δυνατότητα στοχευμένης πολιτικής» εξήγησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «αυτοί που λένε να συνέλθουμε είναι αυτοί που λένε για αυταπάτες... Μάς κατηγορούν όταν τους λέγαμε ότι αυτά που λένε δεν γίνονται, αυτό είναι άνω ποταμών».

Ανέφερε μάλιστα πως «η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει για την εξεταστική για το πώς οδηγηθήκαμε στα capital controls γιατί αν πει ο Βαρουφάκης στην επιτροπή όσα λέει στα ΜΜΕ θα πρέπει να κληθούν οι κ. Τσίπρας και Δραγασάκης».

«Βλέπω το βίντεο του Παππά από την Ουάσιγκτον λέει ότι "η συμμετοχή του ΔΝΤ είναι δεδομένη...", θυμίζω το σανό που μοιράζανε στην Ελλάδα πριν τρεις εβδομάδες, ότι εμείς στη ΝΔ στηρίζουμε το Ταμείο και αυτοί ήταν οι λεβέντες που το πολεμάγανε» σχολίασε ακόμη δηκτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Πηγή: skai.gr