Κλείσιμο

Ικανοποίηση στο Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς (Upd)

Ικανοποίηση και από τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς εκφράζουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κατά τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς υπήρξε ενημέρωση για την πορεία της οικονομίας και τη διαπραγμάτευση και υπήρχε κοινός τόπος επί της ουσίας «ότι δεν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα» και επί της διαδικασίας «να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση και να ακολουθήσει άμεσα η συζήτηση για το χρέος».  

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Σουλτς και για το περιεχόμενο των νομοσχεδίων για φορολογικό και συντάξεις που θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Αυτήν την ώρα ο κ. Τσίπρας έχει συνάντηση με την Γκάμπι Τσίμερ και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι

Τσίπρας: Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών

Με σχετικό «τιτίβισμα» από τον πρωθυπουργικό λογαριασμό, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με το Γάλλο Πρόεδρο Ολάντ.

Ενδεικτικά ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Αναχωρήσαμε από την φίλη της Ελλάδας, Γαλλία με ικανοποίηση. Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών».

Δείτε το σχετικό tweet:

Πηγή: skai.gr