Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας χρειάσθηκε 1,5 ώρα για να μας πει αυτά που δεν θα κάνει

«Ο κ. Τσίπρας επί μιάμιση ώρα προσπάθησε να μας εξοντώσει για να μας πείσει πόσο ωραία είναι η κατάσταση και για να μας πει αυτά που δεν θα κάνει» δήλωσε σκωπτικά από το περιστύλιο της Βουλής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Δυστυχώς γι' αυτόν το προσχέδιο του προϋπολογισμού τον προσγείωσε στην πραγματικότητα» πρόσθεσε. «Έρχεται ύφεση, έρχονται περικοπές και μάλιστα μεγάλες στις συντάξεις κύριες και επικουρικές και το ‘15 και το ‘16, αύξηση της ανεργίας και το ’15 και το ’16, αλλά και φοροκαταιγίδα» προειδοποίησε. 

«Η ΝΔ ως παράταξη που υπηρετεί τον φιλελεύθερο ανθρωπισμό θέλει να τονίσει ότι ανεξαρτήτως της εσωτερικής διαδικασίας παραμένει όρθια... είναι εδώ, και θα προασπίσει την πορεία που έχει χαραχθεί για ανάπτυξη, για πρωτογενή πλεονάσματα, για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» επισήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Η ΝΔ θα σταθεί απέναντι σε ό,τι υφεσιακό και αντιευρωπαϊκό φέρει ο κ. Τσίπρας, ενώ θα στηρίξει αναπτυξιακά μέτρα» πρόσθεσε. 

Πηγή: skai.gr