Μπακογιάννη: Η εμπειρία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ιστορία σειράς λαθών

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ είπε χαρακτηριστικά: «Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, το πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση θα προκύψει ξανά μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ». Η κ. Μπακογιάννη εξήγησε ότι η πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε νέα αστάθεια.

Σημείωσε ότι η χώρα χρειάζεται εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και εθνικό σχέδιο ανάπτυξης. «Τα προβλήματα δεν είναι πράσινα, κόκκινα, μπλε», πρόσθεσε.
Όπως είπε, προοδευτικό πρόσημο σημαίνει δουλειές και επενδύσεις. «Σε αυτό πρέπει να συμφωνήσουμε» υπογράμμισε.

«Η εμπειρία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ιστορία σειράς λαθών επτά μηνών με μεγάλο κόστος για τη χώρα», τόνισε ενώ έκανε λόγο για ανωριμότητα του πολιτικού συστήματος από το 2010.
«Στη Ν.Δ. μάθαμε από τα λάθη μας. Είμαστε σε πολύ δυσκολότερη θέση φέτος από πέρσι το Σεπτέμβριο. Ξεκινάμε υπό χειρότερους όρους», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας: «Είναι δυνατόν να λέει ένας νέος αρχηγός να λέει ότι "θα σας τελειώσουμε";». Πρόσθεσε ότι εκείνη δεν έχει μέσα της αντίστοιχο αίσθημα.

Τέλος, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απέτυχε στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και έκανε αναφορά στο θέμα της Ρωσίας. «Είμαστε μια χώρα που τρελαίνεται για συνωμοσίες. Είχαμε μία κυβέρνηση που έλεγε τοκογλύφους τους δανειστές, που πίστευε πως θα πάρει χρήματα από τη Ρωσία» είπε η κ. Μπακογιάννη.
Πηγή: skai.gr