Φίλης: Θα υπερασπιστούμε μια συμφωνία γιατί θα είναι καλή – Θα έχει και επώδυνα μέτρα

«Ό,τι υπογράψει η κυβέρνηση θα το υπερασπιστούμε γιατί η συμφωνία που θα φέρει ο πρωθυπουργός θα είναι μια καλή συμφωνία... Αυτή η κυβέρνηση δεν θα φέρει μνημόνια, δεν θα μειωθούν οι συνταξεις» επέμεινε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δε σφοδρότατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε εκτιμήσει νωρίτερα στον σταθμό μας ότι σε περίπτωση συμφωνίας η κυβέρνηση θα χάσει τη δεδηλωμένη. «Έχει μπει στο σχέδιο μνημονιακών κύκλων για πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας. Ευσεβείς πόθοι μνημονιακών να καταψηφιστεί η κυβέρνηση» τόνισε.

«Οι δανειστές ήθελαν να βγει ο κόσμος με τις κατσαρόλες στο δρόμο (...) το πολιτικό αυτό παιχνίδι το αποτρέψαμε» δήλωσε ο βουλευτής.

Μάλιστα, παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού το Σάββατο ο κ. Φίλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή κάποιας άλλης λύσης σε περίπτωση που η συμφωνία δεν θα είναι ικανοποιητική.

«Το πρόβλημα της μικρής Ελλάδας είναι πρόβλημα της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας οικονομίας δεν είμαστε πια στα δόντια του θηρίου» ανέφερε δε.
Πηγή: skai.gr