Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι σύμμαχοί του θα πληρώσουν ακριβά τις εκλογές

«Πρόκειται περί μειοψηφίας. Είναι 132 άτομα, στα οποία έχουν συναθροιστεί οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά, οδήγησε τη χώρα σε εκλογές με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Εκατόν εξήντα οκτώ βουλευτές ψήφισαν τον κ. Σταύρο Δήμα ώστε να μην γίνουν εκλογές και 132 ψήφισαν να γίνουν εκλογές (...) ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανές ότι δεν έχει καμία λύση, ούτε λέει πού θα βρει τα λεφτά, ούτε πρόκειται να βρει λεφτά» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ακόμη, η κ. Βούλτεψη ανέφερε πως «ο Τσίπρας και οι σύμμαχοί του, ο Καμμένος, δεν φαντάζονται πόσο ακριβά θα πληρώσουν τις πρόωρες εκλογές», ενώ έκανε λόγο για βουλιμία του ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία.

Σχετικά με τις θέσεις του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία αναρωτήθηκε αν υπάρχει  έστω και ένας Έλληνας που να θεωρεί ότι είναι δυνατό να διακοπεί η πληρωμή των τοκοχρεολυσίων, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να επέλθει χρεοκοπία.

Η κ. Βούλτεψη εκτίμησε ότι εάν δεν εκλεγεί η ΝΔ τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα προσαρμοστεί, οπότε θα είναι στο μνημόνιο ή θα πάει σε ρήξη και θα πάει κατευθείαν σε τρίτο μνημόνιο».
Πηγή: Πηγη: ΑΜΠΕ