Άτυπη συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με Στουρνάρα για τα σχόλια Γεωργιάδη (upd)

Άτυπη συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα είχαν χθες Τετάρτη τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και παραπλήσιες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά περί μαζικής φυγής καταθέσεων σε περίπτωση πτώσης της κυβέρνησης και εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τις ίδιες πηγές, η Κουμουνδούρου είχε επαφές και με τη διοίκηση μεγάλων εμπορικών τραπεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Γιάννη Στουρνάρα τη δημόσια παρέμβασή του, με τον ίδιο πάντως να κρίνει πως δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Το κλίμα στην συνάντηση ήταν ιδιαίτερα θετικό, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πήγες, ακολούθησε τηλεφώνημα του Γιάννη Στουρνάρα και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μπορεί η δήλωσή μου να ήταν ωμή, αλλά πέτυχε το στόχο της», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως το βασικό νόημα των όσων είπε είναι ότι δεν είναι δυνατόν να καλλιεργείται πολιτική αστάθεια την ώρα που η χώρα βγαίνει από την κρίση.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ