ΔΗΜΑΡ για επιστράτευση: Ασκήσεις πυγμής

«Ασκήσεις πυγμής» αποκαλεί την κυβερνητική απόφαση για πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ η ΔΗΜΑΡ, η οποία προσθέτει ότι η το ν/σ για τη μικρή ΔΕΗ πλήττει το δημόσιο συμφέρον.

«Τα κοινωνικά ρήγματα που προκαλεί η πολιτική της κυβέρνησης δεν κλείνουν με ασκήσεις πυγμής, όπως είναι η επιστράτευση που αποφασίστηκε. Η διάλυση των υποδομών της ΔΕΗ και η εκποίηση που επιχειρείται με το νομοσχέδιο για τη ‘μικρή ΔΕΗ’ συνιστά επιλογή που πλήττει το δημόσιο συμφέρον και αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της κοινωνίας» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Αγίου Κωνσταντίνου.

«Άραγε η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ κάνει την επίταξη «υπερασπιζόμενη», έναντι του φόβου διακοπών ρεύματος το δικαίωμα των νοικοκυριών και επιχειρήσεων σε ηλεκτροδότηση ή για το δικό της «δικαίωμα», με μνημονιακές δεσμεύσεις, να ξεπουλήσει χωρίς αντιρρήσεις και αντιδράσεις ένα εθνικό αγαθό, την ΔΕΗ, που έκτισε ο ελληνικός λαός με τα δικά του χρήματα, επί δεκαετίες, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας;» δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουϊκ για την επιστράτευση. 
Πηγή: skai.gr