Πιπιλή για ΕΡΤ: Ο Σαμαράς έκλεισε και το μαγαζί του Κουβέλη, του Βενιζέλου και του ΣΥΡΙΖΑ

«Επιτέλους ένας πολιτικός τόλμησε να κλείσει ‘το μαγαζί του’ -όπως έλεγε διαχρονικά η κοινωνία για την εκάστοτε κυβέρνηση- αλλά ταυτόχρονα έκλεισε και το μαγαζί του Κουβέλη, του Βενιζέλου, του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των κομμάτων, γιατί όλα τα κόμματα διαχρονικά βόλευαν τα παιδιά τους στην ΕΡΤ» ανέφερε στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή για την απόφαση του πρωθυπουργού να κλείσει την ΕΡΤ.

«Οι εκλογές είναι μια περιπέτεια που η χώρα δεν χρειάζεται. Αλλά αν είναι να έχουμε μια κυβέρνηση που δεν θέλει να σπάσει αυγά και να μην συγκρουστεί με τον σκληρό πυρήνα του κράτους, τότε οι εκλογές είναι μονόδρομος» τόνισε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εάν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν αντέχουν το βάρος της αλλαγής του κράτους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε μια σύγχρονη, δυνατή πλουραλιστική ΕΡΤ που δεν θα είναι φέουδο κανενός» δήλωσε από την πλευρά του στο σταθμό μας ο βουλευτής της ΝΔ Δάνης Τζαμτζής.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ