Κεδίκογλου: Καμία προβοκάτσια από την Αστυνομία στο υπουργείο Εργασίας

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να μην επιτρέψει να σε κανέναν «δυναμιτίσει» το πολιτικό κλίμα εξέφρασε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τη χθεσινή εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούση.

Συνεχίζοντας, ο κ. Κεδίκολγου έκανε λόγο για ανταγωνισμό μεταξύ του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας μάλιστα στις καταγγελίες περί προβοκάτσιας που πραγματοποίησε, μέσω του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ της Τετάρτης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

«Επικαλούμαστε την κοινή λογική, πως δεν γίνεται να προχώρησαν οι αστυνομικοί σε καταστροφές αφότου αποχώρησαν οι συνδικαλιστές», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου. Υπενθυμίζεται πως από την πλευρά του ΚΚΕ ο κ. Παφίλης ισχυρίστηκε πως τα μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν ειρηνικά συνάντηση με τον κ. Βρούτση, προτού το υπουργείο καλέσει την Αστυνομία, συμπληρώνοντας πως στη συνέχεια οι αστυνομικοί «έσπασαν την πόρτα» του υπουργικού γραφείου.

Στον αντίποδα, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως το όλο περιστατικό ήταν μία βίαια αιφνιδιαστική εισβολή, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συνεργάτες του κ. Βρούτση κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να τον προστατέψουν.
Πηγή: skai.gr