Φ. Κουβέλης: Με μία δυνατή ΔΗΜΑΡ η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη

Από τη Θεσσαλονίκη ο Φώτης Κουβέλης επανέλαβε ότι με τη Δημοκρατική Αριστερά ισχυρή, η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν στη ΔΗΜΑΡ την τρίτη θέση στις κάλπες της Κυριακής.

Υπογράμμισε την ανάγκη στη Σύνοδο Κορυφής στις 28 Ιουνίου, να πλαισιώσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί τον πρωθυπουργό, είτε μετέχουν στην κυβέρνηση είτε όχι, ενώ επανέλαβε το Σχέδιο Άμεσης Διακυβέρνησης της ΔΗΜΑΡ, το οποίο -όπως σημείωσε- αντιμετωπίζει την κρίση και προωθεί τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος ανεξαρτήτως του μνημονίου.

Ο κ. Κουβέλης έστειλε μήνυμα προς τους απογοητευμένους ψηφοφόρους που χρόνια ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ, παροτρύνοντάς τους «να μην διαλέξουν την αποχή και να μην κλειστούν στην απογοήτευση».

Ζήτησε ακόμα από τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει από το αυτοεγκλωβισμό της μονομερούς καταγγελίας και από την ψευδαίσθηση ότι «εσείς θα καταγγέλλετε και οι δανειστές θα συνεχίζουν την χρηματοδότηση». Υπογράμμισε πως η ΔΗΜΑΡ θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στην περίπτωση που δοθεί τέλος στην παρούσα διγλωσσία του κόμματος που θέτει σε κίνδυνο τη χώρα.

Σχολιάζοντας τη Χρυσή Αυγή, ο κ.Κουβέλης είπε χαρακτηριστικά: «Μια δράκα φασίστες απειλούν, χτυπούν, τρομοκρατούν. Ντυμένοι με τη λεοντή του αντιμνημονιακού λόγου, βρίζοντας τη Δημοκρατία και την Ευρώπη, η Χρυσή Αυγή δεν παίζει απλώς με τη φωτιά».
Πηγή: skai.gr