Κλείσιμο

Σύγκρουση Μιχελάκη-ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην Πάτρα

Επίθεση κατά των πολιτικών άκρων εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα επεισόδια που έχουν συγκλονίσει κατά τις τελευταίες ημέρες την πόλη της Πάτρας, προσθέτοντας όμως ότι εξίσου επικίνδυνη είναι η πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανέργους, ο ΣΥΡΙΖΑ να υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας σε 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες ώσπου να βρουν δουλειά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελακης.

«Είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών», προσέθεσε ο κ. Μιχελάκης, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπόσχεται διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του.

Τα σχόλια του εκπροσώπου της ΝΔ δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αντεπιτέθηκε σχολιάζοντας ότι «όσοι κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα διαστρεβλώνουν τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος είναι οι ίδιοι που με την εμμονή τους στη μνημονιακή πολιτική βυθίζουν στην ανασφάλεια και την απόγνωση την πλειονότητα των πολιτών».
Πηγή: skai.gr