Ν. Γιαννακοπούλου: Θα ψηφίσω Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

«Την περασμένη Κυριακή ήταν πολύ πιο εύκολο να πεις όχι για το μνημόνιο». Αυτό δήλωσε την Παρασκευή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου εξηγώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή γιατί υπερψήφισε τη δεύτερη δανειακή σύμβαση.

«Το δίλημμα ήταν ή ευρωπαϊκή πορεία ή άτακτη χρεοκοπία και να γίνουμε η Αλβανία του Χότζα. Υπάρχει άλλη πρόταση;» διερωτήθηκε.

Η βουλευτής αναγνώρισε ότι έχουν γίνει σοβαρά λάθη, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα, και ζήτησε βαθιά ουσιαστική ανανέωση του πολιτικού συστήματος σε πρόσωπα και ιδέες.

Η κ. Γιαννακοπούλου πρόσθεσε δε ότι θα ψηφίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, καθώς δεν έχει ακούσει άλλη υποψηφιότητα, ενώ ο υπουργός Οικονομικών «πήρε στις πλάτες του μεγάλο βάρος διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τις διαπραγματεύσεις και πρέπει να στηριχθεί η υποψηφιότητά του».

Ζήτησε δε άμεσα τη δημοσιοποίηση του ονόματος του βουλευτή που έχει μεταφέρει 1 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό του εξωτερικού.

«Έχουμε απολέσει ως μέλη της ΕΕ τη δημοσιονομική μας κυριαρχία» δήλωσε σχολιάζοντας τη δήλωση Πάγκαλου ότι ο ίδιος είναι «υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας» και Φεντεραλιστής.
Πηγή: skai.gr