"Παράθυρο" συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

Aνοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, άφησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του ΣΚΑΪ.gr, που εγκαινίασε την Πέμπτη τον διαδραστικό διάλογο πολιτών - πολιτικών.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε επίσης πως "ο πρωθυπουργός εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε για να δούμε μια Ελλάδα που πηγαίνει εμπρός". Τόνισε ότι τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και η ΝΔ έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να προσφέρουν στον τόπο.

Ο πολιτευτής της ΝΔ είπε ακόμα ότι "ο πρωθυπουργός βγήκε με εντιμότητα και θάρρος στη ΔΕΘ".

Αναγνώρισε ότι το έργο της ΝΔ είχε και αρνητικά σημεία, προσθέτοντας ωστόσο ότι τα θετικά στοιχεία του κυβερνητικού έργου είναι υπέρπολλαπλάσια.

Ο υποψήφιος της ΝΔ ανέφερε ότι δεν μπορεί να πάρει κανείς σοβαρά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου με τα όσα επαγγέλλεται για την οικονομία. "Ο κ. Παπανδρέου υπόσχεται ότι θα δώσει δεν λέει όμως που θα βρει τα χρήματα" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε δε το ΠΑΣΟΚ "αμετανόητο" και είπε ότι έχει "βουλιμία για εξουσία".

Σημειώνεται
ότι στο δρόμο προς τις εκλογές, ο ΣΚΑΙ.gr ανοίγει έναν κύκλο διαδραστικών πολιτικών συνεντεύξεων με στόχο οι πολίτες να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα στους πολιτικούς που διεκδικούν την ψήφο μας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές από τα γραφεία τους και σε απευθείας σύνδεση καλούνται όχι μόνο να μας εκθέσουν τις θέσεις τους, αλλά και να απαντήσουν ουσιαστικά και χωρίς περιστροφές στα ερωτήματα που τους υποβάλλουν οι ίδιοι οι Πολίτες.

Η επόμενη συνέντευξη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 18/9 με τον υποψήφιο Βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Τηλέμαχο Χυτήρη.
Πηγή: skai.gr