Ο Kanye West επισκέπτεται τον Τραμπ στον ουρανοξύστη του (video)

Τις πύλες του πολυτελούς ουρανοξύστη του Ντόναλντ Τραμπ, «Trump Tower» πέρασε στις 9:30 π.μ (τοπική ώρα) ο Αμερικανός ράπερ, Κάνιε Γουέστ, όπως μεταδίδει ο Independent.



Λίγες εβδομάδες πριν την σημερινή συνάντησή του με τον Τραμπ, ο Κάνιε Γουέστ είχε ανακοινώσει, σε συναυλία του, την πρόθεσή του να κατέβει και ο ίδιος υποψήφιος για πρόεδρος το 2020, «απέναντι» στον Ντόναλντ Τραμπ.

Παρά τις πολιτικές επιδιώξεις του ωστόσο, μετά τις εκλογές, ο ράπερ είχε ταχθεί υπέρ του Αμερικανού μεγιστάνα αφού, όπως είχε παραδεχθεί, ο ίδιος μπορεί να μην ψήφισε, αλλά αν είχε ψηφίσει, θα στήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόσφατα, ο γνωστός ράπερ είχε υποστεί ψυχωσικό επεισόδιο, για το οποίο νοσηλεύτηκε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Της νοσηλείας του είχε προηγηθεί μία σειρά περιστατικών στα οποία ο Γουέστ επιδιδόταν σε δημόσια παραληρήματα επί σκηνής, που προκαλούσαν τα γιουχαΐσματα των θεατών.

Στον απόηχο των κρίσεων, αποφασίστηκε η ακύρωση του υπολοίπου της περιοδείας του με τους θαυμαστές του ράπερ να δημιουργούν στο twitter το hastag #PrayForKanye (προσευχηθείτε για τον Κάνιε) για μηνύματα υποστήριξης και ευχές για ταχεία ανάρρωση του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.



Πηγή: skai.gr