O αντιπρόεδρος των ΗΠΑ φλερτάρει on camera τη σύζυγο υπουργού (video)

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, μόλις ολοκληρώθηκε. Ο Ash Carter προχωρά σε δηλώσεις και σε ένα σημείο μάλιστα τονίζει πόσο τον στήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. στο να αναλάβει αυτή την τόσο σημαντική θέση. Τι έκανε όμως εκείνη την ώρα ο κύριος Biden;

US President Barack Obama (left) and Vice President Joseph Biden (right) with Ashton Carter (center) after nominating him for secretary of defense at the White House on December 5, 2014. (photo credit: AFP/Brendan Smialowski)
photo credit: AFP/Brendan Smialowski

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εκείνη τη στιγμή έπιασε από τους ώμους, με πολύ τρυφερότητα την σύζυγο του Υπουργού και της ψιθύρισε κάτι γελώντας στο αυτί και η κυρία υπουργού χαμογέλασε διακριτικά, πίσω από τον σύζυγό της! Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του Μπαράκ Ομπάμα!

Vice President Joe Biden was seen getting a little too close to Stephanie Carter on Tuesday as her husband, Ashton Carter, makes remarks after being sworn in as U.S. Secretary of Defense.
ALEX WONG/GETTY IMAGES

Τώρα μην με ρωτήσετε τι ακριβώς της είπε χαμηλόφωνα στο αυτάκι ο Biden, γιατί απάντηση δεν σας έχω!

Αυτό που μπορώ να σας πω και θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι, ότι σε δευτερόλεπτα ο Ash έσπευσε να πάρει θέση δίπλα της αγκαλιάζοντάς την κι αυτός με τη σειρά του!

Εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα!!! Δείτε το video!

Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου