Τι φέρνει για κάθε ζώδιο αυτή η εβδομάδα - Οι προβλέψεις έως 3 Ιουλίου

O ανάδρομος Ποσειδώνας φέρνει την αλήθεια και αλλαγές.

Αυτή την εβδομάδα, στις 28 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς.

Ο Ποσειδώνας θα παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, καθώς είναι ένας αργά κινούμενος πλανήτης. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η επίδρασή του δεν είναι τόσο ισχυρή οπότε όλα καλά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορούμε να περιμένουμε να επανεξετάσουμε μερικές από τις δημιουργικές ή πιο εσωτερικές φιλοδοξίες μας, θα αλλάξουμε γνώμη για κάποια θέματα, θα πάρουμε κάποιες νέες αποφάσεις.

Τι θα γίνει αυτή την εβδομάδα:

Κριός

Έχετε τουλάχιστον δύο δημιουργικές ιδέες που στην πραγματικότητα καταλαμβάνουν όλον τον χώρο στο μυαλό σας. Αναλώνεστε στο «τι θα γινόταν αν» και αναρωτιέστε ποια διαδρομή να ακολουθήσετε. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας. Ζυγίστε την πραγματικότητα και την αξία κάθε επιλογής και πηγαίνετε παρακάτω.

Ταύρος

Κάποια πράγματα μπαίνουν σε τάξη αυτή την εβδομάδα. Ίσως αυτή η αλλαγή του τρόπου ζωής που σκέφτεστε από καιρό να πρέπει να γίνει τώρα. Σκεφτείτε τη γιόγκα, τον διαλογισμό, καλύτερη διατροφή, ό,τι έχετε ανάγκη.

Δίδυμοι

Είναι η ιδανική εβδομάδα για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη φαντασία σας και να καλωσορίσετε νέες ιδέες και δυνατότητες.

Αφιερώστε χρόνο σ αυτές τις ιδέες και θα ανταμειφθείτε.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να εστιάσετε στο πώς θα κάνετε τη ζωή σας ακόμα καλύτερη, πιο εύκολη και πιο λειτουργική.

Ζητήστε βοήθεια, πάρτε ιδέες, ανακαλύψτε life hacks, ψάξτε λύσεις στην τεχνολογία, χαζέψτε γκουρού οργάνωσης στο Instagram. Είναι η καλύτερη λύση σ αυτό που σας ταλαιπωρεί καιρό με τον ελεύθερο χρόνο σας. Περισσότερος χρόνος = περισσότερη διασκέδαση.

Κατευθυνθείτε εδώ για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το να είστε Καρκίνος

Λέων

Αναζητάτε έναν δημιουργικό τρόπο να εκφραστείτε, να δείξετε τον αυθεντικό εαυτό σας και τις αλήθειες σας.

Πειραματιστείτε μέσω της μόδας, της ποίησης, της μουσικής, του χορού, μίας ωραίας κουβέντας με έναν φίλο. 

Παρθένος

Θέλετε να είστε άνετοι οικονομικά. Θέλετε ασφάλεια. Θέλετε να έχετε κάτι δικό σας, να είστε το αφεντικό του εαυτού σας.

Ήρθε η ώρα να οργανώσετε τις ιδέες σας και να πάτε παρακάτω. Τώρα είναι η στιγμή.

Ζυγός

Ξέρετε τι θέλετε και η ώθηση της δημιουργικότητάς σας είναι στην πραγματικότητα η υλοποίηση και η σύλληψη αυτού του στόχου.

Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως ηγέτη μιας τολμηρής εκστρατείας και εφαρμόστε μια ισχυρή στρατηγική για να πραγματοποιήσετε αυτόν τον στόχο. Να είστε τολμηροί.

Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή είναι το επίκεντρο αυτή τη στιγμή.

Απλά πρέπει να εστιάσετε και να δράσετε. Μην αποσπάτε την προσοχή ή μην κατακλύζεστε με πάρα πολλές ιδέες ή επιλογές. Εστίαση και δράση.

Τοξότης

Είστε ένας φυσικός φιλόσοφος και ένας βαθύτερος στοχαστής πολύ περισσότερο ό,τι θα δείχνει ο ανέμελος εξωτερικός εαυτός σας.

Όποιο κρυφό άγχος ή ανασφάλεια σας απασχολεί εδώ και καιρό αν είναι σωστό ή αν θα πετύχει, βάλτε το σε χαρτί, μιλήστε για αυτό, δείτε τις επιλογές και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. 

Αιγόκερως

Απαιτείται δημιουργικότητα για να απαλλαγείτε από μια πεποίθηση ή συνήθεια που σας περιορίζει και κατά βάθος γνωρίζετε ότι εμποδίζει την πρόοδο ή την ευτυχία σας.

Όλοι είμαστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού μας κατά καιρούς, όλοι προβάλλουμε πράγματα, κάνουμε κακές σκέψεις, επικεντρωνόμαστε στην απώλεια ή τη λύπη ή τη ντροπή. Εντοπίστε τις ενοχλητικές ζώνες, ξεδιαλύνετέ τις, παρατηρήστε τα ερεθίσματα και, στη συνέχεια, αντικαταστήστε αυτές τις συνήθειές σας με νέες.

Υδροχόος

Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που θέλετε να αλλάξετε, που ονειρεύεστε να βρει τον δρόμο του ώστε να μην χρειάζεται να το αντιμετωπίζετε πια.

Αυτή την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητα και τη λογική σας για να βρείτε έναν τρόπο για να τελειώνετε με αυτή τη μακροχρόνια ενόχληση. Ξέρετε ότι είναι ήδη στα μισά του δρόμου, είναι ήδη ξεθωριασμένο και απλά λείπει μία τελικη κίνηση για να απαλλαγείτε από αυτό επιτέλους.

Ιχθύες

Εξετάζετε τρόπους για να φέρετε περισσότερη δημιουργικότητα, φαντασία και παιχνίδι στον κόσμο και την καθημερινότητά σας.

Πάρτε το σοβαρά αυτή την εβδομάδα, δείτε για νέα μαθήματα, εργαστήρια, podcast και ιδέες. Απολαύστε αυτή τη μαγική πλευρά του εαυτού σας.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να ταξιδεύεις και να δουλεύεις παράλληλα -απίθανο κι όμως αληθινό

Την πρώτη σου αγάπη (ίσως) δεν την ξεπερνάς ποτέ τελικά

Πηγή: savoirville