Χάρι και Μέγκαν «έφαγαν πόρτα» για κοινή φωτογραφία της Λίλιμπετ με την Ελισάβετ!

Είναι απίθανο η οικογένεια του Γουίλιαμ να συναντήθηκε με τη μικρή Λίλιμπετ, ενώ η σχέση μεταξύ των αδελφών παραμένει τεταμένη 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, «ο πρίγκιπας Χάρι έδειξε ‘’απίστευτο θράσος’’ αν ζήτησε από τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ, να ποζάρει για μια επίσημη φωτογραφία με τη Λίλιμπετ, στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο», ανέφερε άνθρωπος που ασχολείται με τα… βασιλικά ζητήματα. 

Οι Σάσεξ φέρεται να ήθελαν τον δικό τους φωτογράφο για να απαθανατίσει τη μονάρχη με τη μικρή Λίλιμπετ, αλλά μια πηγή υποστήριξε ότι η απάντηση που έλαβαν, μάλλον, δεν τους ικανοποίησε ιδιαίτερα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό, καθώς πρόκειται για μια ιδιωτική στιγμή», φαίνεται να τους απάντησαν. 

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του φωτογράφου, ωστόσο εικάζεται ότι μπορεί να είναι ο φίλος τους Μίσαν Χάριμαν, ο οποίος φωτογραφίζει τακτικά τους Σάσεξ και μάλιστα πιστώνεται στον εαυτό του ότι τους έφερε κοντά το 2016. Αυτός τράβηξε και τη φωτογραφία της μικρής τους κόρης στο γκαζόν του Φόγκμορ, καθώς έγινε ενός έτους το περασμένο Σάββατο.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη της μικρής Λίλιμπετ στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία γεννήθηκε, αφού ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από το Παλάτι για να εγκατασταθούν στην Καλιφόρνια. 

Το όνομα Λίλιμπετ, που επέλεξαν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, προέρχεται από το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά όταν η ίδια ήταν μικρό παιδί και δεν μπορούσε να προφέρει σωστά το όνομά της. 

Ο φίλος τους Μίσαν Χάριμαν τους φωτογραφίζει τακτικά

Η Angela Levin, βιογράφος του πρίγκιπα Χάρι, δήλωσε ότι «πρόκειται για απίστευτο θράσος να έχει ασκήσει πίεση στη γιαγιά του, όταν αυτή δυσκολευόταν ακόμη και να κινηθεί κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Ο Χάρι ζητάει χρόνο μαζί της όταν εκείνη δεν μπορεί να πει όχι», σημειώνει. 

Γεγονός είναι ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν πέρασαν καθόλου προσωπικό χρόνο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ, τον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον Λουί κατά τη διάρκεια του Ιωβηλαίου. 

Σύμφωνα με το Page Six, είναι απίθανο η οικογένεια του Γουίλιαμ να συναντήθηκε με τη μικρή Λίλιμπετ. Η σχέση μεταξύ των αδελφών παραμένει «τεταμένη», σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά τις... υπερατλαντικές «βόμβες αλήθειας των Σάσεξ» για τη βασιλική οικογένεια στην Όπρα και τα… φιλικά podcasts στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, η Λίλιμπετ συνάντησε τη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ και ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την Καμίλα πέρασαν, επίσης, λίγο χρόνο με το ζευγάρι πριν επιστρέψουν στην Καλιφόρνια την Κυριακή, σύμφωνα με τον φίλο του Χάρι και της Μέγκαν, Ομίντ Σκόμπι.

Η Levin υποστήριξε ότι Χάρι και Μέγκαν θα έπρεπε να είχαν μείνει για λίγες ημέρες ακόμη, για να περάσουν χρόνο με τη βασίλισσα και να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα πράγματα με τον Γουίλιαμ. «Θα είχαν τον χρόνο, αλλά επέλεξαν να φύγουν βιαστικά. Ο Χάρι φαίνεται να έχει χάσει κάθε σεβασμό για οποιονδήποτε τώρα», πρόσθεσε η ίδια. 
 

Πηγή: skai.gr