Η 48χρονη Πενέλοπε Κρουζ επιδεικνύει την απίστευτη σιλουέτα της στο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για μια νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία ονομάζεται «Official Competition»

Η Πενέλοπε Κρουζ πόζαρε με λάτεξ για το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue και τα διεθνή μέσα «παραληρούν». 

Η 48χρονη ηθοποιός, όπως γράφει η «Daily Mail», ανέδειξε τη συγκλονιστική σιλουέτα της με ένα μπούστο μαύρο κορσέ Versace και ένα μικροσκοπικό σορτσάκι, συνδυασμένο με ένα τουίντ σακάκι Chanel. 

Η Πενέλοπε έχει αλλάξει την προσέγγισή της στην υποκριτική από τότε που απέκτησε δύο παιδιά -τον 11χρονο γιο της Leonardo και την κόρη 9χρονη Luna- με τον σύζυγό της που είναι μαζί της εδώ και σχεδόν 12 χρόνια, τον βραβευμένο με Όσκαρ, Χαβιέρ Μπαρδέμ. 

 Η Πενέλοπε Κρουζ επιδεικνύει την σιλουέτα της στην ισπανική Vogue

Μιλώντας στο δημοσίευμα για τη μητρότητα, η σταρ είπε: «Η ζωή σου αλλάζει πολύ όταν γίνεσαι μητέρα, πολύ περισσότερο από ό,τι με οποιοδήποτε είδος έργου. Μόλις απέκτησα τα παιδιά μου αποφάσισα να δουλεύω περισσότερο με τη φαντασία μου και λιγότερο πιέζοντας οτιδήποτε από την πραγματική μου ζωή. Στη δεκαετία των 20 ή των 30, πριν γίνω μητέρα, πίεζα λίγο τον εαυτό μου. Τώρα, νιώθω ότι αυτό δεν φέρνει απαραίτητα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά σε βοηθάει στο να διαχωρίζεις τη μυθοπλασία από την πραγματικότητα». 

Πρόκειται να υποδυθεί τη σύζυγο του θρύλου των ιταλικών αγώνων, Enzo Ferrari, Λάουρα, σε μια νέα ταινία. Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, διαδραματίζεται το 1957.

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα και για μια άλλη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία ονομάζεται «Official Competition».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που φέρνω μια ταινία που κάναμε κατά τη διάρκεια του Covid, της οποίας τα γυρίσματα σταμάτησαν για έξι μήνες και αυτό είναι μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr