Κλείσιμο

Αντετοκούνμπο: Κάποτε δεν μπορούσα να πηδήξω ούτε... βρεγμένη εφημερίδα

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Greek Freak για το κάρφωμα που έκανε πηδώντας πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ.

Συνέντευξη παραχώρησε στο ESPN o Γιάννης Αντετοκούνμπο ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας «Rise:The History of Antetokounmpo» της Disney που θα είναι αφιερωμένη στη ζωή του.

Ο σταρ των Μπακς μίλησε στον Ομάρ Ράγια παρέα με τα αδέρφια του Θανάση, Κώστα, Άλεξ και τη μητέρα του Βερόνικα. 

Αναφέρθηκε για τη αγάπη που έχει λάβει από το Μιλγουόκι ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του ερώτηση για το κάρφωμα που έκανε πηδώντας πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ.

Ερωτηθείς αν έχει ξανακάνει κάτι ανάλογο είπε πως «Όχι δεν είχα δοκιμάσει να πηδήξω ποτέ πάνω από κάποιον» είπε χαρακτηριστικά ο Greek Freak και για να εξηγήσει τι εννοεί είπε πως στην Ελλάδα έχουμε την έκφραση «δεν μπορούσα να πηδήξω ούτε βρεγμένη εφημερίδα».

«Ποτέ δεν είχα δοκιμάσει να πηδήξω πάνω από κάποιον. Απλώς συνέβη και είναι από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας μου», ανέφερε έπειτα.

Για την πόλη του Μιλγουόκι δήλωσε τα εξής: «Όταν είχαμε έρθει στο Μιλγουόκι έκανε ζέστη. Μας ξεγέλασαν γιατί μετά έκανε κρύο» και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσω στο σημείο να φέρω ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή στην πόλη. Είναι απίστευτη η αγάπη που δεχόμαστε με την οικογένειά μου».

Πηγή: skai.gr